Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

CHAMPIONS OF SALES

Vill ert företag sätta en ny försäljningsstrategi?

Vill ni öka er försäljning?

Vill ni bli rustade att utmana marknaden 2021?

Vill ni bli Champions Of Sales?

CHAMPIONS OF SALES

Vill ert företag sätta en ny försäljningsstrategi?

Vill ni öka er försäljning?

Vill ni bli rustade att utmana marknaden 2021?

Vill ni bli Champions Of Sales?

Vill ni bli champions of sales?

Då är Winners Club anpassade försäljningsutbildningar något för ert företag! Vi skräddarsyr alla utbildningar utefter er situation och ert behov. Oavsett om ni är ett väletablerat säljteam, en start-up som vill bli bättre på att pitcha eller säljarna som inte är säljare.

För dig som vill bli en vinnare!

 

Be om kostnadsfri offert!

1. Research

Vi går tillsammans med er till botten med vilka utmaningar ni står inför just nu och hur målen ser ut på sikt.

2. Implementation

Oavsett om vi har 2 timmar eller 2 veckor så skräddarsyr vi en lösning baserat på era utmaningar, budget och er vision.

3. Evaluation

Utvärdering om var vi står efter genomförande och var vi ska härnäst.

4. Champions

Vi erbjuder alltid money-back garanti om vi ej lyckats öka säljdrivet hos ert företag.

Hur mycket tid kan ni investera i att bli champions of sales?

Be om kostnadsfri offert!

FAQ

Svar: Varje uppdrag är unikt och vi jobbat med marknadsmässiga priser.

Det bästa av allt – vi erbjuder moneybackgaranti på minst 50% av offererat värde om vi inte lyckas utveckla er försäljning!

Svar: Vi är ett team av vinnare och väl meriterade föreläsare där allt beror på din budget vem som håller i utbildningarna. Ytterst ansvarig är VD Magnus Tummalid som altid är ansvarig för er utveckling och också är grundare av Winners Club.

Magnus har själv en meriterad bakgrund som toppsäljare och har rekryterat och utbildat flera hundra framgångsrika säljare. Läs mer på https://www.linkedin.com/in/magnus-tummalid/

Läs mer om Winners Club här: (Kontakt)

Svar: Vi börjar alltid med en intervju med ansvarig som brukar ta allt ifrån 30 min till 1 timme. Där gör vi en analys på exempelvis: Hur er försäljningsavdelning mår? Hur uppdaterade de är på 2020-talets försäljning? Hur ni planerar era aktiviteter och vilken typ av aktiviteter ni genomför? Är det helt nya Säljare som börjat hos er? Vill marknadsavdelningen bli bättre på sälj?

Efter det så planerar vi ett upplägg anpassat på 2 dagar där vi utefter vilka önskemål ni har genomför inspirerande teoripass blandat med gruppdiskussioner, filmer och övningar. På endast 2 dagar hinner vi blandannat jobba igenom: Winners MindSet (hur du ska göra det och hur det ska kännas), Prospektering och Förberedelse, Personlighetsanalys (Vem är du och vilka kunder möter du?), Att spegla din kund, Att göra en perfekt situationsanpassad Behovsanalys, Att lära er att pitcha beroende på kundens behov, Att close the deal och bemöta eventuella invändningar, Efterarbetet, Social Selling och hur du kan ta det du lärt dig om Situations och Personanpassad försäljning ut i alla kanaler oavsett om du skriver ett mail, sms, telefon, möte eller mässa. Hur du vinner fler affärer helt enkelt.

Massor av skratt och kaffe ska vi också hinna med!

Efter våra 2 dagar tillsammans så har era säljare tillgång till coachning av oss via Linkedin, telefon, sms och vi gör avstämning veckors under första månaden med säljledningen.

När det är dags att betala er faktura vill vi redan ha påverkat er försäljning så att ni känner att våra dagar tillsammans är en investering. Om inte så erbjuder vi en stor del av pengarna tillbaka – vad vi kallar Money Back Garanti.

Svar: Vi menar på att de som vill mest vinnare. Det finns anledningar till varför vissa lyckas väldigt bra och till och med ökar sin försäljning under rådande pandemi och det finns anledningar till att vissa misslyckas.

Vi ses helst live – men följer FHM:s restriktioner – lite mindre High-Fives men att vi ändå skrattar och delar våra gememsamma segrar.

Självklart håller vi också våra utbildningar online till ett reducerat pris.

Winners Club är inte bara en vanlig säljutbildning utan en medlemsklubb med förmåner som du har tillgång till under 1 års tid.

Winners Club ger dig coachning, nätverksträffar, rabatter och hjälp till att få drömjobbet. Du har också via medlemsportalen tillgång till hela kursplanen så länge du väljer att vara medlem i klubben.