Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Företag

Patrick Hansson

För mig som VD är det en självklarhet att Eterni Sweden ska samarbeta med verksamheter vilka arbetar med utbildning och utveckling av människor. Att hjälpa människor att hitta rätt i livet och nå sin fulla potential är ett av våra viktigaste syften!

Read more...

ELIN MORITZ

Jag har träffat Magnus vid många tillfällen under hans tidigare arbete på ESS Group. Hans kunskap inom försäljning, engagemang och entusiasm har alltid lyst igenom och det var en av anledningarna till att jag nu anlitar honom som föreläsare och inspiratör till vårt årliga möte för mötes- & konferensbokarna inom Skånska Möten. Med Magnus hjälp ska vi kunna ta den här branschen till en ny kunskapsnivå, vilket jag ser mycket fram emot.

Read more...

Alexandra Björck

Vi har under senaste tiden efterlyst en säljutbildning om passar även medarbetare som inte alltid ser sig själva som säljare men verkligen behöver kunskap och verktyg för att utveckla sitt försäljningsarbete.. Därför blev det ett självklart alternativ att välja Winners Club med Magnus Tummalid i spetsen som är både inspirerande och ger konkreta tips som kan direkt omsätta i vår verksamhet.

Read more...

Jessica Johansson

Vi har i olika sammanhang samverkat med Magnus Tummalid. Han har t.ex. varit en mycket uppskattad föreläsare i och med hans gedigna expertis och erfarenhet inom Försäljning. Vill man lära sig allt och fördjupa sig inom temat försäljning kan Winners Club vara den optimala utbildningen. Ser Winners Club som ett bra komplement till våra utbildningar på Akademi Båstad Yrkeshögskola.

Read more...