Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Nya tider, nytt sälj

Försäljning idag något helt annat än att ringa hundra kalla samtal och få massa ”NEJ!”. Idag behöver säljare finnas i alla möjliga kanaler och bemästra aktiviteterna i alla typer av forum. Du har helt enkelt med dig säljet överallt.De erfarenheter du lär dig som säljare hör också ihop med vinnartänket inom idrotten. Ett bra försäljningsarbete handlar om att ge allt, ha rätt mental och fysisk inställning samt att vinna segrar. Ofta tillsammans med ett team. Därför är Winners Clubs klasser utformade som exempelvis ett fotbollslag, där vi alla bidrar till att peppa och vara delaktiga i varandras lärande. En vinnarklubb helt enkelt.

Vinnare lyfter i motvind

Winners Club startades hösten 2020 mitt under rådande pandemi i Sverige. Meriterade säljledaren Magnus Tummalid med förflutet på Eniro och ESS Group slog sig ihop med Gasellföretaget Bulldog Media Groups grundare Daniel Högström och Henrik Nikkilä Saxin för att göra något helt annorlunda på säljmarknaden. Med över 65 års gemensam erfarenhet av försäljning och efter att ha rekryterat och utbildat över 1000 säljare gemensamt fanns underlag för att göra en utbildning i världsklass.

12 veckors komprimerat sälj

De tre entreprenörerna skapade en utbildning för att göra säljarna i Sverige bättre, vassare och mer uppdaterade. Förutom utbildningen får medlemmarna i Winners Club en språngbräda ut i arbetslivet. Tillsammans med erkända rekryteringspartners garanterar vi intervjuer till alla våra A-studenter för att de snabbt ska komma ut i arbetslivet. Nätverket Winners Club bjuder också in till roliga evenemang, rabatterande erbjudanden hos partners och en good felen i nyhetsbrev och affärsmingel.

Vem söker till Winners Club?

Du som vill vinna, helt enkelt. Vinna fler förhandlingar, vinna fler kunder, vinna fler affärsrelationer och kanske även vinna dialogen vid köksbordet hemma. Allt vi gör ser vi som win-win-win och vårat personliga win är när våra medlemmar lyckas. Ditt win är att du kommer få kunskaper som du kan använda livet ut och som också blir en språngbräda in i ditt nya jobb. Win nummer 3 är att med bättre affärer, fler affärer ökar Sveriges BNP, något som vi alla tjänar på. Winners Club är både för dig som är ny på arbetsmarknaden och du vill skola om dig och göra något helt annat. Men även för dig som redan är säljare och behöver fräscha upp ditt sälj till 2020-talets mer komplexa säljlandskap.

Ansök till något av våra program idag!